BY Control | Administratie in de cloud
73
page-template-default,page,page-id-73,page-child,parent-pageid-44,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,
title

Administratie

 

Administratie in de cloud

De meeste ondernemers vinden boekhouding een last. BY Control biedt een gebruikersvriendelijke cloudoplossing middels Exact Online. Via de app hou je zelf klantgegevens bij en kun je bonnetjes en facturen aanleveren. BY Control doet de rest. Voor het verwerken van bankafschriften kan een bankkoppeling worden gemaakt, zodat de ontvangsten en betalingen efficiënt kunnen worden verwerkt. Een gebruikersvriendelijke oplossing die je 24/7 inzicht geeft via jouw smartphone, tablet of PC. Minimale inspanning voor de ondernemer, maar toch maximaal profijt!

Exact Online maakt verschillende vormen van samenwerking mogelijk. Het bedrijf kan bijvoorbeeld een groot deel van de boekhouding zelf doen en alleen de lastige zaken aan BY Control overlaten. Denk hierbij aan de Btw-aangifte, salarisadministratie, afschrijvingen, correctieboekingen en jaarafsluiting. We bespreken graag de diverse mogelijkheden, zodat het voor jou de meest ideale situatie wordt.

 

 

Digitalisering

Geen schoenendoos of ordner meer nodig! Elke factuur, bankafschrift of kassabonnetje wordt digitaal verwerkt en opgeslagen in Exact. Een kassabonnetje van een zakelijke afspraak? Maak er een foto van met je smartphone en upload deze via de app. BY Control verwerkt het vervolgens in jouw boekhouding. Op deze manier kan BY Control jouw boekhouding altijd up to date houden en heb je overal en 24/7 inzicht in de stand van zaken.

 

Jaarafsluiting

De jaarafsluiting is vaak een formaliteit, die veel ondernemers maar lastig vinden. Met een up to date administratie heb je immers al voor een belangrijk deel inzicht in de financiële zaken. Wat is dan de toegevoegde waarde van een jaarrekening die enkele maanden na afloop van het boekjaar pas af is? Bij de jaarafsluiting worden echter nog eenmalige en jaarlijkse posten verwerkt en wordt alles nog eens goed gecontroleerd. Vervolgens wordt de jaarrekening opgesteld, waarmee het definitieve resultaat wordt vastgesteld. Als laatste wordt er fiscaal afgerekend middels een aangifte VPB of IB.

In veel gevallen is het verplicht om een jaarrekening bij de Kamer van Koophandel te deponeren. Uiteraard is een aangifte VPB of IB ook verplicht. Wil je weten welke verplichtingen er voor jouw onderneming gelden? BY Control zet het graag voor je op een rij. Je kunt bij ons ook terecht voor het opstellen van de jaarrekening en de fiscale aangiften.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.