BY Control | Startende ondernemer
79
page-template-default,page,page-id-79,page-child,parent-pageid-44,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,
title

Startende ondernemer

 

BY Control helpt startende ondernemers graag op weg met het starten van een onderneming.

  • Wat is de best passende ondernemingsvorm?
  • Wat zijn de fiscale en juridische aspecten?
  • Hoe regel je de oprichting bij de notaris, de Kamer van Koophandel en de belastingdienst?
  • Zit het financiële plan goed in elkaar?

 

Administratie in de cloud

Na de formele oprichting moet er een administratie opgezet worden die voldoet aan de eisen van de belastingdienst. En minstens zo belangrijk, een administratie die jou het noodzakelijke inzicht geeft. BY Control biedt je een cloudoplossing met Exact Online. Je houdt zelf de klantgegevens bij en middels de app kun je bonnetjes en facturen aanleveren. BY Control doet de rest.
Een gebruikersvriendelijke oplossing die u 24/7 inzicht geeft via uw smartphone of PC. Minimale inspanning voor de ondernemer met maximaal profijt!

 

 

Grip op jouw onderneming

Het is belangrijk om continue grip te hebben op de financiële stand van zaken van jouw onderneming, zodat je tijdig kunt bijsturen als dat nodig is. Hou bijvoorbeeld in de gaten dat je voldoende geld op de rekening laat staan voor de BTW-afdracht. En hou zakelijke en privé uitgaven zoveel mogelijk gescheiden.

BY Control geeft je graag een vliegende start! We hebben veel ervaring met het oprichten van ondernemingen. Onze klanten zijn blij dat we hen ontzorgen tijdens dit traject, zodat zij zich kunnen richten op het starten van hun eigen business. Dat is waar het uiteindelijk om draait!

Wil je meer informatie over onze dienstverlening of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.