BY Control | Interim
48
page-template-default,page,page-id-48,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,
title

Interim

 

Parttime CFO of Controller

Een MKB-onderneming heeft soms behoefte aan professioneel advies over financi├źle onderwerpen, waarvoor de expertise niet aanwezig is binnen het bedrijf. Vooral ondernemingen die in een groeifase zitten of groei willen realiseren, komen ook op financieel gebied voor uitdagingen te staan. Er kan ook een specifiek probleem zijn op finance & control gebied, dat opgelost of aangepakt moet worden.

BY Control heeft hiervoor de kennis en ervaring in huis. We kunnen een interim CFO of Controller in het bedrijf inzetten voor een aantal uren per week/maand of alleen voor een specifiek project. Op deze manier worden de vraagstukken professioneel behandeld, maar heb je niet de permanente salariskosten van een fulltime CFO. Zo haal je een professional op finance & control gebied in huis, alleen voor die problemen waarvoor het bedrijf zelf de expertise niet heeft.

 

Detachering en training

Is er tijdelijk extra menskracht nodig op de boekhouding voor het wegwerken van achterstanden, voor vervanging van uw eigen personeel of ter overbrugging van een drukke periode? BY Control kan een boekhouder of administratief personeel bij jouw bedrijf detacheren voor een korte of langere termijn, zowel parttime als fulltime.

Komt het eigen personeel kennis en ervaring tekort op bepaalde onderdelen van boekhouding? BY Control kan een training verzorgen in de eigen specifieke werksituatie. Geen uitgebreide algemene cursus, maar heel praktisch en gericht op de eigen specifieke problematiek.

 

Interesse? Neem contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.