BY Control | Procesoptimalisatie
46
page-template-default,page,page-id-46,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,
title

Procesoptimalisatie

 

De mooiste uitdaging voor BY Control is om de (administratieve) processen te optimaliseren. Ondernemers vinden administratie vaak een last. Maar bij een slimme inrichting van de administratieve processen is er juist zo min mogelijk last maar optimaal profijt voor de ondernemer. Het geeft inzicht en grip op je business en je kunt continue monitoren.

Vooral voor bedrijven in een groeifase of die een groei willen gaan realiseren is het van belang dat de interne processen goed georganiseerd zijn. Als de interne organisatie goed staat, kan de aandacht vooral uitgaan naar de core business van een onderneming. Daarmee moet immers de groei gerealiseerd worden.

 

 

Misschien zijn er al duidelijke knelpunten binnen de onderneming bekend. Anders kan de quickscan ingezet worden. BY Control heeft deze speciaal ontwikkeld om snel de belangrijkste knelpunten in beeld te hebben. We kijken bijvoorbeeld of het voorraadbeheer op orde is, of er grip is op de cashflow, maar ook of het risico op bestuurdersaansprakelijkheid is geminimaliseerd. Tijdens een nadere analyse inventariseren we welke verbeterpunten er zijn. We doen een voorstel voor de oplossingen en begeleiden de implementatie. Na de implementatie monitoren we of alles naar wens verloopt of dat er nog gefinetuned moet worden.

Bij procesoptimalisatie zijn de doelstellingen voor BY Control altijd:

  • Professionaliseren
  • Efficiencyslag
  • Klaar voor de toekomst

 

Digitalisering administratie

Digitalisering is onlosmakelijk verbonden met een efficiënte administratie. Het is echt niet meer nodig om een administratieve kracht een stapel facturen te laten invoeren of bankmutaties te laten verwerken. Inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankafschriften kunnen heel eenvoudig digitaal worden verwerkt. Dit is veel efficiënter, het verlaagt de kans op fouten en het bespaart kosten.

Vaak zijn de mogelijkheden al aanwezig in de bestaande software. Soms is het zinvol om over te stappen naar een ander pakket of de bestaande software te koppelen aan een apart digitaliseringspakket. BY Control helpt graag om de mogelijkheden op een rij te zetten en de implementatie te begeleiden.

 

Wil je meer informatie over onze dienstverlening of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.