Selecteer een pagina

BY CONTROL

AANBOD

VOOR DE MKB’ER

MAATWERK

 

We zijn zeer ervaren met boekhoudingen van MKB-bedrijven. Omdat wij begrijpen dat ieder bedrijf anders is, leveren we maatwerk in onze oplossing. We zijn gespecialiseerd in Exact Online en werken binnen de software vaak samen met de klant. Vanzelfsprekend is het mogelijk gebruik te maken van de speciale Exact-app waarmee je eenvoudig je bonnetjes etc. kunt inscannen. Nooit meer uren zoeken naar die verdwaalde bonnen dus.

Daarnaast verzorgen we de diverse fiscale aangiften, de loonadministratie en stellen de jaarrekening op. Benieuwd naar de mogelijkheden? We bespreken graag welke oplossing het beste past bij het bedrijf.

Maatwerk van topklasse voor het MKB!

Als MKB-ondernemer ben ik enorm tevreden over BY Control. Yvonne en haar medewerkers tonen indrukwekkende ervaring in MKB-boekhoudingen en leveren maatwerkoplossingen die perfect bij mijn bedrijf passen. Hun specialisatie in Exact Online en nauwe samenwerking met klanten maken het proces efficiënt en transparant. BY Control neemt zorgvuldig de diverse fiscale aangiften, loonadministratie en jaarrekening op zich. De persoonlijke aanpak en het meedenken over optimale oplossingen maken hen tot een betrouwbare partner. Ik beveel BY Control van harte aan aan mijn mede-MKB’ers!

Blije CEO MKB-bedrijf

Zorgeloos ondernemen als DGA!

Als DGA vertrouw ik de complete holdingadministratie toe aan BY Control. Van boekhouding en loonadministratie tot aan de jaarrekening, alles wordt moeiteloos geregeld. BY Control biedt een betrouwbare service die mijn ondernemerschap vereenvoudigt.

Alles is tot in de puntjes geregeld, precies zoals ik het wil. Wil je zorgeloos ondernemen? Neem dan gerust contact op met Yvonne en haar team van BY Control.

Een tevreden DGA

VOOR DE DGA

GEREGELD

 

Een DGA heeft al genoeg zaken om zich druk over te maken. Voor de DGA verzorgen we daarom de complete holdingadministratie.  Van boekhouding en loonadministratie tot aan de jaarrekening. Vanzelfsprekend kun je ook alle bijbehorende fiscale aangiften aan ons overlaten.

Als DGA kun je er van op aan dat het geregeld is. Precies zoals jij dat wenst. Meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. (of: Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.)

VOOR DE ZZP’ER

SAMEN

 

Ben je ZZP-er of heb je een eenmanszaak en vind je het lastig om je boekhouding op orde te houden? Wij helpen je graag. Allereerst richten we een online bedrijfsadministratie in. Daarbij kun je gebruik maken van een app voor het uploaden van al je bonnetjes en krijg je een apart mailadres voor facturen. Je zakelijke bankrekening wordt gekoppeld, waarna wij de boekhouding voor je bijhouden en zorgen dat de BTW-aangifte op tijd wordt gedaan. Je hoeft alleen nog maar alle facturen en overige informatie aan te leveren. 

Daarnaast verzorgen wij voor jou de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting. Deze is in goede handen bij onze fiscalist.

Toppartner voor ZZP’ers!

Als ZZP’er had ik moeite met mijn boekhouding, maar BY Control maakt alles eenvoudig. Ze hielpen me met een online administratie, handige app en apart mailadres voor facturen én koppelden mijn bank.

Ze houden het systeem bij, regelen tijdig BTW-aangifte en sturen op tijd, vriendelijke herinneringen. De jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting wordt professioneel verzorgd door hun fiscalist. Efficiënt, proactief en betrouwbaar – dankzij BY Control bespaar ik minimaal 2 dagen per kwartaal. Zij maken mijn ondernemersleven zoveel gemakkelijker!

Tilly van der Knaap

Creatief Entrepeneur, SiteforSites.nl

Uitstekende Ondersteuning 

De boekhouding van ons bedrijf was in het slop geraakt door flinke achterstanden. We hadden geen overzicht meer hoe het bedrijf ervoor stond en wat er nog openstond bij klanten en leveranciers. Yvonne bracht alles op orde waardoor de boekhouding weer up-to-date werd. Dit gaf niet alleen het gewenste inzicht, maar bevorderde ook de groei van ons bedrijf.

Dankzij de expertise van BY Control zijn onze financiën alweer een aantal jaren op orde. Dat geeft een heel gerust gevoel.

CEO

MKB-bedrijf, Rotterdam

SPECIALE PROJECTEN

ONDERSTEUNING OP MAAT

 

Is je financiële administratie vastgelopen of heb je achterstallige taken? Wij herstellen het overzicht en brengen je boekhouding up-to-date. Onze experts herinrichten boekhoudingen voor gewenst inzicht en groei.

Als interim CFO zijn we jouw sparringpartner voor financiële doelen en strategische beslissingen. We helpen met meerjarenbegrotingen en denken mee over de inzichten die hieruit ontstaan.

Voor familiebedrijven adviseren we over bedrijfsopvolging voor een naadloze overgang. Optimaliseer je financiën met onze expertise. Neem contact op voor persoonlijk advies!

 

 

GEEN WOORDEN MAAR CIJFERS

Jaar ervaring

BTW aangiften

Digitaal verwerkte bonnen

 

DE KRACHT VAN SAMEN

Je zaken goed geregeld, precies zoals jij dat wenst. Overzichtelijk, betrouwbaar, simpel.